Skip to main content
KØB BILLETTER

Der er intet COPENHELL uden jer, og vi ønsker kun at give jer den bedst tænkelige festivaloplevelse i de bedste rammer – også mentalt. Vi har derfor i år startet COPENHELLs nye Safe & Sound-initiativ.

Safe & Sound er COPENHELLs nyeste tiltag for at skabe en mere tryg og sikker festival for gæsterne. Med Safe & Sound dedikerer vi trænet og synligt personale til udelukkende at tage hånd om festivalgæster, der har akut brug for det – dem, der er blevet overvældet af menneskemængden, eller som oplever svære psykiske udfordringer midt på festivalpladsen.

Vores team vil være til stede i et fast telt på festivalpladsen hver dag mellem kl. 16:00 og 00:00. Kom endelig forbi, hvis du har haft en voldsom oplevelse og har brug for at tale med nogen lidt væk fra menneskehoben og larmen. Vi opfordrer også alle til at opsøge medlemmer af vores Dialogteam, hvis du skulle opleve uønsket adfærd på festivalen.

Safe & Sound-initiativet er ikke ment som en behandlingsplads, men som et lille pusterum til dem, der pludselig får brug for det. Vi har et kompetent team af frivillige med den rette faglige baggrund, der står klar med åbne ører, sind og hjerter og tålmodighed til alle, der får behov for det.

Lad os stå sammen om en festival med fokus på tryghed og hinandens ve og vel – og ikke mindst huske, at det også altid er helt okay ikke at være okay!

Du kan finde os ved siden af førstehjælpsstationen i festivalens indgangsområde (skråt over for infoboden og R.I.P.-indgangen) eller opsøge os på festivalpladsen – vi er dem i de sorte trøjer med Safe & Sound-logoet på.