Skip to main content

SE DANMARK-ENGLAND LIVE PÅ COPENHELL I SAMARBEJDE MED FODBOLDFESTEN

 

EM i fodbold er atter over os, og en af Danmarks største kampe i gruppespillet bliver spillet torsdag den 20. juni kl. 18:00 – lige midt i COPENHELL.

Vi forstår det brændende ønske om at følge det danske herrelandshold, også når man er på musikfestival, og derfor har vi i de seneste mange uger arbejdet hårdt på at sikre os de helt unikke rettigheder til at vise kampen live på storskærm i Biergarten-teltet på festivalen.

Vi kan i dag melde, at dette heldigvis er lykkedes i samarbejde med Fodboldfesten

Vi byder hermed alle fodboldfans velkommen til et par timer med spænding, sammenhold og slagsange under den vigtige kamp, uanset om I dukker op i nationalfarverne og med klaphat på eller i fuld corpsepaint og battlevest – og selvfølgelig også dem, der måtte holde med England. 

Alle jer, der ikke er til fodbold, kan nyde musik på scenerne eller anden underholdning på resten af festivalpladsen imens. Alle vinder – forhåbentlig også Danmark!

Fodboldfesten viser i øvrigt alle slutrundens kampe live på Islands Brygge på storskærm. Vi opfordrer alle fodboldfans til at følge Fodboldfesten her på Facebook, så I kan holde jer ajour med deres program.