Skip to main content
KØB BILLETTER

Den 14. udgave af COPENHELL finder sted i vante rammer på Refshaleøen i midten af København til næste sommer. DREAM THEATER, IN FLAMES, LORNA SHORE, HEAVEN SHALL BURN, SODOM, SYLOSIS, MYRKUR, MNEMIC og 18 andre bands har allerede meldt sig under fanerne.

Selvom støvet efter de fire vilde dage i midten af juni for længst har lagt sig, præger stoltheden stadig hele COPENHELL-teamet her flere måneder efter årets festival – ikke mindst festivalchef Jeppe Nissen:

”Årets COPENHELL var en kæmpestor succes, som på mange måder var indbegrebet af, hvad vi gerne vil skabe: En festival, der er så fyldt med store oplevelser og rå passion, at de fire dage på Refshaleøen virkelig føles som at træde ind gennem porten til en helt anden verden – til helvede!”

”COPENHELL 2025 bygger videre på alle de vigtige erfaringer, vi har gjort os i år. Vi vil fokusere endnu mere på at give publikum den bedst tænkelige festival og ikke mindst et spændende musikprogram, der bevæger sig ud i alle tænkelige vilde afkroge af det hårde musikunivers.”

COPENHELL offentliggør i dag de første 26 bands på næste års festival:

DREAM THEATER, IN FLAMES, LORNA SHORE, HEAVEN SHALL BURN, SODOM, SYLOSIS, MYRKUR, MNEMIC, ALIEN ANT FARM, GLORYHAMMER, ANAAL NATHRAKH, WILL HAVEN, KIM DRACULA, STRYCHNOS, SWARTZHEIM, ASHES OF BILLY, WIEGEDOOD, CONAN, GORILLA ANGREB, THUS, CASTLE RAT, GUILT TRIP, WORMROT, YOSEMITE IN BLACK, BRAT og SYRACUSÆ.

4-dagsbilletter til COPENHELL 2025 kommer i salg hos Ticketmaster mandag den 30. september kl. 10:00. Bemærk, at dette også omfatter R.I.P 4-dagsbilletter, 4-dagshandicapbilletter og et begrænset antal 4-dagsbørnebilletter. 

Som noget helt nyt lancerer vi også en helt ny billettype til COPENHELL 2025. Det har indtil videre været muligt at købe enten 4-dags- eller 1-dagsbilletter til festivalen, og disse bliver nu suppleret af en tredje billettype: 1+1-dagsbilletter.

1+1-dagsbilletterne til COPENHELL 2025 giver festivalgæster mulighed for at kombinere to festivaldage på samme billet og få den ekstra dag til lavere pris. 1+1-dagsbilletterne giver vores gæster større frihed til at sammensætte deres festivaloplevelse på lige netop den måde, der passer bedst til dem og deres behov:

Hvis dit arbejde for eksempel gør, at du kun kan nå at være med fredag eller lørdag, er denne 1+1-kombination måske det oplagte for dig. Hvis dine yndlingsbands spiller onsdag og torsdag, er det måske de to dage, du skal vælge. Og hvis du på forhånd ved, at du ikke kan holde til fire fulde festivaldage, er det måske enten onsdag og fredag eller torsdag og lørdag, der passer bedst til dig.

Bemærk, at der tilbydes et begrænset antal 1+1-dagsbilletter til COPENHELL 2025. 1+1-dagsbilletterne kommer i salg sammen med 1-dagsbilletterne i slutningen af november, og billetsalget til COPENHELL Camping Sønder Hoved starter i slutningen af oktober.

Vi glæder os til for alvor at komme i gang med arbejdet med COPENHELL 2025 – og ikke mindst til at se verdens bedste festivalpublikum på Refshaleøen igen til næste sommer!