Maden på COPENHELL er en vigtig del af den unikke festivaloplevelse, vi stræber efter at give vores gæster. COPENHELL byder hvert år på et bredt og varieret madprogram, der tilgodeser mange forskellige gastronomiske ønsker hos vores publikum.
På COPENHELL kan du gå på opdagelse og pirre dine kulinariske smagsløg med lækker, eksotisk og indbydende kogekunst fra alverdens køkkener. Maden kan nydes på farten mellem koncerter, eller du kan sætte dig ned og spise på en hyggelig restaurant.
COPENHELL har stort fokus på kvalitet, bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd, og madudvalget byder på både velkendte festivalklassikere, innovativ gastronomi og plantebaserede menuer. Både kødspisere, vegetarer og veganere kan glæde sig til indbydende festivalmåltider i forskellige prisklasser.
Vi er allerede nu i gang med at udforme madprofilen for COPENHELL 2025 i ønsket om igen til næste år at kunne præsentere et bredt og spændende madprogram. Du kan finde vores ansøgningsformular for nye madboder, catere og restauratører på COPENHELL 2025 herunder.
Det vil samtidig være muligt at hente udbudsmateriale, hvor du kan få oplysninger om vilkår, betingelser, priser, deadlines, madvisionen for 2025 og alt andet, der hjælper dig med at vurdere, om du er interesseret i at byde ind med et madkoncept på COPENHELL 2025.
Alle ansøgninger skal sendes via vores formular – ansøgninger, der sendes på mail, kommer ikke i betragtning.
Ansøgningsfristen er den 30. november.
Vi glæder os til at præsentere COPENHELLs madudvalg for 2025.
Heavy hilsener
COPENHELLs Food-team